Ingeniører

Båtservice Contracting har levert ingeniørtjenester i over 20 år, men har nå lagt dette inn som et eget forretningsområde under  Båtservice ITC.
Vi betjener fagområder innenfor olje & gass- maritime- og prosessindustrien. Vi tilbyr personell med kompetanse tilpasset våre kunders behov -  fra tegnere til senioringeniører med spesialkompetanse.


Våre medarbeidere er tett integrert i kundens prosjekter. Vi knytter også til oss godt kvalifiserte ingeniører fra andre deler av verden, med relevant erfaring, og gjerne referanser fra tidligere prosjekter i Norge.


Vi har levert bemanning til on- og offshoreindustrien i 25 år, og våre ledere har like lang erfaring i industrien. Erfaringen bidrar til tett og god dialog med våre kunder, og er en styrke når vi skal finne rett personell til aktuelle stilinger.

Ingeniør Scaraboe8 Ing skjerm Måle Ariansen

 

BC har levert ingeniørtjenester i over 20 år, men har nå lagt dette inn som eget forretningsområde under ITC. Vi betjener fagområder innenfor olje&gass- maritime- og prosessindustrien, og tilbyr personell med kompetanse tilpasset våre kunders behov -  fra tegnere til senioringeniører med spesialkompetanse. Våre medarbeidere er tett integrert i kundens prosjekter. Vi knytter også til oss godt kvalifiserte ingeniører fra andre deler av verden, med relevant erfaring, og gjerne referanser fra tidligere prosjekter i Norge. Vi har levert bemanning til on- og offshoreindustrien i 25 år, og våre ledere har like lang erfaring i industrien. Erfaringen bidrar til tett og god dialog med våre kunder, og er en styrke når vi skal finne rett personell til aktuelle stilinger.

Kontakt oss

 • Båtservice Contracting AS

  Båtservice Contracting AS

  Båtservice ITC AS

  +47 - 38 27 80 10
  +47 - 38 26 33 81
  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Besøk oss

 • Hovedkontor

  Gismerøyveien 227

  4503
  Mandal